Εν..λάδι εταιρεία

Ο Κωνσταντίνος Τσαπικούνης, ο Αλέξανδρος Σπηλιόπουλος και ο Παναγιώτης Κουκουζέλης είναι οι εμπνευστές και «οδηγοί» της εταιρείας Εν…λάδι η οποία δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 σε ένα προάστιο των Πατρών στον Ν. Αχαΐας!
Εκεί άρχισαν να πειραματίζονται με τα φυσικά συστατικά, αναπτύσσοντας καλλυντικά και προϊόντα από ελαιόλαδο.
Το πρώτο προϊόν Εν…λάδι ήταν ένα αφρόλουτρο ελαιολάδου από μια συνταγή της «γιαγιάς»  -χωρίς χημικά συστατικά που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να βλάψουν την υγεία του δέρματος μας- και έφτασε στην μορφή που έχει σήμερα.
Το αφρόλουτρο Εν…λάδι αντικατέστησε το παλιό κλασσικό πράσινο σαπούνι που μέχρι και σήμερα θεραπεύει παθήσεις του δέρματος. Ένα εξ ολοκλήρου φυτικό προϊόν από αγνό παρθένο ελαιόλαδο από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής!
Το πρώτο καλλυντικό προϊόν ήταν η ενυδατική κρέμα σώματος με βερυκοκέλαιο, κερί ελιάς και κερί μέλισσας που ανακουφίζει αμέσως την επιδερμίδα απορροφάται εύκολα και προσφέρει ενυδάτωση σε όλο το σώμα με ένα υπέροχο άρωμα.
Σήμερα η ολοκληρωμένη σειρά της Εν…λάδι περιλαμβάνει πάνω από 30 φυτικά και πιστοποιημένα προϊόντα από την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών μέχρι προϊόντα χειροποίητα από βότανα της ελληνικής γης.
Η παρασκευή τους βασίζεται σε προϊόντα από έλαια όπως το πασίγνωστο καρυδέλαιο, το βαλσαμόλαδο, το κερί ελιάς, τον ελίχρυσο και πολλά ακόμα ενώ αρωματίζονται με συστατικά φιλικά προς την επιδερμίδα όπως η αλπική λεβάντα, ο κέδρος, το τριαντάφυλλο και πολλά άλλα.
Δεν γίνεται καμία χημική ένωση. Τα προϊόντα εμπλουτίζονται με φυτικά δραστικά όπως το υαλουρονικό οξύ, το συνένζυμο Q10 και πολλά ακόμα στην πλέον καθαρή μορφή τους.
Αυτό, καθιστά αυτόματα την Εν…λάδι στην κατηγορία των εμπλουτισμένων και αναβαθμισμένων προϊόντων ελαιολάδου.
Τα φυτικά προϊόντα ελαιολάδου Εν…λάδι είναι φιλικά προς τον άνθρωπο, το περιβάλλον και προσιτά σε όλους αναδεικνύοντας το πολύτιμο ελληνικό ελαιόλαδο.
Προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνεργασία με τους καλύτερους παραγωγούς ελαιολάδου και με επαγγελματίες στον χώρο των φυτικών εκχυλισμάτων παράγουμε χειροποίητα προϊόντα κατάλληλα για όλους τους τύπους του δέρματος.